Hemstäd

Låt oss ta hand om din hemstädning så att du får tid över till annat! Vår tjänst hemstädning är för dig som vill fokusera på viktigare saker än städning, självklart anpassar vi oss till dina önskemål om vad du vill ha hjälp med och hur ofta vi ska komma till dig!

Hemstädning - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Att ha en dialog med dig som är kund är viktigt för oss och du ska alltid ha full koll på vad som ingår i den tjänsten som du har köpt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden.


Låt våra proffsiga städare ta hand om dina dammråttor! Så att du kan spendera din tid med det som betyder allra mest för dig. Tillsammans kommer vi fram till hur en hemstädning ser ut hemma hos dig, vill du ha en vanlig städning med dammsugning, kök och badrum. Eller vill du även lägga till tvätt och strykning? Vi är alltid flexibla och skräddarsyr lösningar just för dig.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.