Hemstäd

Låt oss ta hand om din hemstädning så att du får tid över till annat. Vi anpassar oss såklart till vad just du behöver hjälp med och hur ofta du vill att vi ska komma. När du lämnar bort ditt hemstäd till oss kan du alltid känna dig trygg!

Hemstädning - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor och utbildar vår personal regelbundet. Många av våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

Medan våra proffsiga städare tar hand om dina dammråttor kan du ägna dig åt sådant som du vanligtvis inte hinner med. Tillsammans kommer vi fram till vad en hemstädning innebär hemma hos dig. Behöver du hjälp med dammsugning och städning av kök och badrum? Vill du även att vi tar han om tvättning och strykning? Vi är alltid flexibla och skräddarsyr lösningar så att det passar just dig.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.