Fönsterputs

Våra duktiga städare ser till att putsa dina fönster skinande rena och fria från stänk, fingeravtryck och smuts! Vi har självklart med oss all utrustning som vi behöver. Om du har stora glaspartier så kontakta oss först så kommer vi till dig för ett första möte!

Fönsterputs - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden. Du är självklart alltid välkommen med frågor!


Att få fasad- och fönsterputs är ett riktigt vårtecken, men det går ju så klart att göra under andra delar av året. Om du har ett hus med många fönster eller höga fönsterpartier använder vi oss av en Hi Flow stav som räcker sex meter. Om du har högre fönsterpartier än så tar vi in en skylift för att kunna komma åt på alla ställen. Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.