Fönsterputs

Våra duktiga städare ser till att putsa dina fönster skinande rena, fria från smuts. Vi har självklart med oss all utrustning som behövs. Om du har höga glaspartier behöver vi ibland komma till dig för ett första möte, kontakta oss för mer information.

Fönsterputs - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Många av våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

Nyputsade fönster är ett riktigt vårtecken, men du kan beställa fönsterputs under andra delar av året också. Om du har ett hus med höga fönsterpartier har vi möjlighet att använda en så kallad Hi Flo-stav vilken räcker upp till 10 meter. Om du har högre fönsterpartier än så är du välkommen att kontakta oss, så kan vi undersöka vilken lösning som passar bäst för just dina fönster.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.