Felavhjälpning och reparationer

Vi kan hjälpa dig med alla typer av felavhjälpning och reparationer med felavhjälpning menar vi underhåll som syftar till att återställa eller reparera en funktion som oförutsett behöver lagas eller underhållas.

Här kan du läsa mer om våra tjänster

Om du är avtalskund hos oss så gör vi alltid vårt yttersta för att se till att du får snabb hjälp oavsett om det gäller en felanmälan eller en beställning av ett arbete du vill ha utfört på din fastighet. Om du inte är avtalskund så hjälper vi dig självklart också men i mån av tid. Många av våra kunder värdesätter att ha en personlig kontakt oavsett vilken typ av yrkesgrupp ärendet gäller. Genom mångårig närvaro i Åre med goda samarbeten med underleverantörer kan vi ta samordnings rollen så att du kan tänka på annat. För dig som är avtalskund arbetar vi med återkommande driftmöten och avstämningar där vi ser till behovet underhåll till just din lägenhet eller fastighet. Du är självklart alltid välkommen med frågor eller funderingar kring vad som skulle passa dig och din fastighet allra bäst! 

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.