Jourtjänst

Dygnet runt året runt erbjuder vi jourberedskap för våra avtalskunder. Om du blir avtalskund hos oss gör vi en regelbunden tillsyn av din fastighet tillsammans med en fastighetsjour. Som avtalskund får du givetvis också tillgång till en rabatterad prislista.

Jour- och avtalskund- så funkar det

Som avtalskund skräddarsyr vi ett avtal just anpassat för dig och din fastighet. Vår kundkrets består av allt från privata stugägare till bostadsrättsföreningar, företag och kommersiella fastighetsägare. Basen i våra avtal bygger på en proaktiv frekvensstyrd tillsyn i kombination med tillgång till felanmälan dagtid samt fastighetsjour dygnet runt, året runt. Utöver det adderar vi tillsammans tjänster i avtalet utifrån era önskemål, vår erfarenhet och fastighetens behov. Perfekt för dig som har fritidshus och inte kan vara på plats året om, och vill veta att din fastighet är i trygga händer även när du inte är på plats. Fördelen med våra kontinuerliga besök och återkommande kontroller är att vi i många fall kan åtgärda kostsamma problem redan innan de uppstår.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.