Trappstäd

Ett rent och välstädat trapphus är alltid härligt välkomnande att stiga in i. Trappstädningen innebär att entréer och trapphus ska vara rena, trivsamma och trygga. Vi städar, och håller trapphusen och de anslutande utrymmena rena och fräscha.

Trappstäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalité på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss gärna om du har några frågor om RUT-avdrag. 


När vi kommer utför trappstädning i ditt trapphus och anslutande lokaler ser vi till att vi lämnar dem skinande rena, vi moppar, dammsugar och plockar upp så att det ser rent och fint ut. Vi kan även polera golv i trapphus och korridorer och allmänna utrymmen som hobbyrum och tvättstugor, allt efter dina önskemål! Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.