Trappstäd

Ett välstädat trapphus bidrar till ett bättre inomhusklimat och trivsel i fastigheten. Regelbunden städning förebygger dessutom slitage. Under en trappstädning rengör vi ditt trapphus, entréer och anslutande utrymmen.

Trappstäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål.


Vi ser till att ditt trapphus, entréer och anslutande utrymmen så som hobbyrum och tvättstugor blir rena och fräscha, Förutom att dammsuga och moppa kan vi även polera golv – så att det blir skinande rent. Hör av dig till oss så att vi kan skräddarsy städningen för just dina behov.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.