Snö och halkbekämpning

Vi har stor erfarenhet inom snöröjning och vår duktiga personal hjälper dig att hålla din tomt, uppfart, balkong eller terrass snö, is och halkfri. Vi använder oss av handskottning och små traktorer för att utföra snöröjningen.

Snöröjning - Så funkar det

Markavdelningen sköter den yttre miljön åt privata stugägare, bostadsrättsföreningar samt åt kommersiella kunder. På sommaren kan vi sköta om era trädgårdar och gräsmattor och vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför även mindre markplaneringsjobb. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på, läs mer här.

I en by som Åre är snöröjning en av våra mest efterfrågade tjänster och vi skottar tonvis med snö varje säsong. Vi utför olika typer av snöröjning och kan bland annat hjälpa dig att skotta din uppfart, tomt eller uteplats.

Vi jobbar främst med avtalsbaserad snöröjning vilket innefattar regelbunden snöröjning vid din fastighet. Detta resulterar i att din fastighet ser välskött och bebodd ut, vilket minskar risken för inbrott. Dessutom är det betydligt lättare att skotta nyfallen snö än snö som legat länge - att rensa en trappa från nyfallen snö kan ta 10 minuter medan snö som blivit till is kan ta flera timmar.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.