Snö och halkbekämpning

Vi har stor erfarenhet inom snöröjning och vår duktiga personal hjälper dig att hålla din tomt, uppfart, balkong eller terrass snö, is och halkfri. Vi använder oss av handskottning så väl som små traktorer för att utföra snöröjningen.

Snöröjning - Så funkar det

Markavdelningen sköter den yttremiljön åt både privata stugägare och bostadsrättsföreningar samt kommersiella kunder. På somrarna kan vi sköta om era, trädgårdar och gräsmattor, vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför alla typer av snöröjning förutom takarbeten. Vi kan även utföra enklare markplanerings jobb samt fräsning av sandlådor. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på. Kontakta oss för ytterligare information. 


I en by som Åre är snöröjning en av våra mest efterfrågade tjänster. Vi skottar tonvis med snö varje säsong och en riktigt bra säsong kan vi i princip jobba dygnet runt - allt för våra kunder! Vi utför att typer av snöröjning kan hjälp dig att skotta din uppfart, tomt, balkong eller uteplats. Om du behöver hjälp med takskottning, ska du vända dig till vår fastighetsavdelning. Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.