Nyckelfri dörröppning

Bli fri nycklarna, vi monterar kodlås med möjlighet till appstyrning. Skaffa full koll på ert fritidsboende även när ni inte är på plats! Aldrig mer nycklar på vift! Med vårt fjärrstyrda dörröppningssystem kan öppning ske via telefon, app, nyckel eller tagg.

Nyckelfri dörröppning - så funkar det

Vill du slippa strul med nycklar? Är ni en stor familj som delar på ert fritidshus eller är ni bara trött på nycklar som försvinner i tid och otid? Vi kan hjälpa dig att montera kodlås som du enkelt och smidigt kan styra med eller utan app. Vid appstyrning kan du programmera koder utan att behöva vara på plats och ge tillgänglighet till hantverkare eller gäster. Du får också tillgång till en logg där du ser vilken kod som använts för öppning en viss tid. Låset vi erbjuder använder oss av heter Yale Doorman och är beprövat i kallare klimat samt är både driftsäkert och godkänt av stöldskyddsföreningen. Hör av dig om du vill ha en offert på montering eller om du har frågor.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.