Byggstäd

Det är vi som gör din hem eller lokal klar för inflyttning! Vi ser till att din lägenhet eller lokal är städad och i toppskick. Vi byggstädar lägenheten grundligt enligt våra checklistor så att du få tillgång till en ren och fin lokal/ lägenhet.

Byggstäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden.


När byggarna är klara är det vår tur att göra entré! Vi byggstädar och ser till så att din lägenhet eller lokal blir klar för inflyttning genom att torka alla lister, golv och väggfast inredning samt dammsuga och moppa alla golven. Vi byggstädar väldigt noggrant, för att du ska kunna flytta in och njuta av din nya lägenhet eller lokal utan byggdamm! 

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.