Byggstäd

Om du har byggt nytt eller renoverat kan vi utföra en grundlig byggstädning för att se till att din bostad eller lokal är i toppskick och redo för inflytt. När du lämnar bort ditt byggstäd till oss kan du alltid känna dig trygg!

Byggstäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Många av våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

När byggarna är klara är det vår tur att göra entré. Torkning av lister, golv och väggfast inredning samt dammsugning och moppning av golv är några exempel på vad som brukar inkluderas i vårt byggstäd, men vi är lyhörda för just dina behov och önskemål. När vi har gjort vårt vill vi att du ska kunna koppla av och njuta av din lägenhet eller lokal utan byggdamm!

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.