Trädgårdsskötsel

Vi tar hand om din trädgård och dina grönytor och ser till att de blir ordentligt vattnade, klippta och omhändertagna när du inte är på plats eller helt enkelt bara vill ha hjälp med din trädgårdsskötsel.

Trädgårdsskötsel - så funkar det

Markavdelningen sköter den yttremiljön åt både privata stugägare och bostadsrättsföreningar samt kommersiella kunder. På somrarna kan vi sköta om era, trädgårdar och gräsmattor, vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför alla typer av snöröjning förutom takarbeten. Vi kan även utföra enklare markplanerings jobb samt fräsning av sandlådor. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på. Kontakta oss för ytterligare information. 


Vi har allt typer av trädgårdstjänster för dig som vill ha hjälp med din trädgård, vi hanterar skötsel av alla typer av trädgårdar och grönytor samt enklare markarbeten i din trädgård som att fylla sandlådor, stenläggning med mera. Våra erfarna trädgårdsmästare ser till att din trädgård, gårdsplan eller gräsmattor alltid är i toppskick! 

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.