Trädgårdsskötsel

Vi tar hand om din trädgård och dina grönytor och ser till att de blir ordentligt vattnade, klippta och omhändertagna när du inte är på plats eller helt enkelt bara vill ha hjälp med din trädgårdsskötsel.

Trädgårdsskötsel - så funkar det

Markavdelningen sköter den yttre miljön åt privata stugägare, bostadsrättsföreningar samt åt kommersiella kunder. På sommaren kan vi sköta om era, trädgårdar och gräsmattor och vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför även mindre markplaneringsjobb. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på, läs mer här.

Vi har olika typer av trädgårdstjänster och hanterar alla slags trädgårdar och grönytor. Vi utför även enklare markarbeten i din trädgård, som att fylla sandlådor, plantera växter med mera. Våra erfarna medarbetare ser till att din trädgård, gårdsplan eller gräsmatta är i toppskick!

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.