Brandskyddstillsyn

Vi ikläder oss rollen som anläggningsskötare för brandlarm eller utför er SBA. Här på fastighetsavdelningen på Åre Byservice har vi lång erfarenhet av alla typer av brandskyddskontroller och besiktningar.

Brandskyddstillsyn - så funkar det

Vi har stor erfarenhet och hjälper dig gärna med ditt brandskydd, vi kan idag erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi ikläder oss rollen som anläggningsskötare för ert automatiska brandlarm och anläggningsskötare för er sprinkleranläggning. Vi utför månads- och kvartals kontroller enligt SBF 110:8 samt vecko- månads och kvartalsprover enligt SBF 120:6. Vi gör brandskyddskontroller och utför egenkontroller enligt upprättad SBA (Systematiskt Brandskydds Arbete). Vi ikläder ossäven  rollen som tillståndsansvarig för heta arbeten. Utöver dessa tjänster kan vi också i samarbete med underleverantör hjälpa er att upprätta en SBA-dokumentation. Åre Byservice har lång erfarenhet inom  området och har ansvaret för brandskyddstillsyn för flera stora fastigheter. Tveka inte att kontaka oss om du har några frågor eller funderingar.
Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.