Avresestäd

Varför inte gå på en extra skid- eller vandringstur på din avresedag? Lämna din avresestädning till oss och njut in i det sista. Vårt städteam gör ditt boende skinande rent och redo för din nästa vistelse i Åre.  

Avresestäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Många av våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

Efter din vistelse i Åre tar vi gärna hand om stugstädningen så att du kan komma hem så utvilad som möjligt! Vi går igenom hela ditt hus eller lägenhet och gör en grundlig städning enligt våra checklistor.Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.