Avresestäd

Stå redo för hemresan eller varför inte klämma in en extra skiddag på din avresedag! Lämna din avresestädning till oss och njut in i det sista. Vårt städteam gör ditt boende skinande rent och redo för sina nya gäster eller tills du kommer tillbaka.

Avresestäd - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden.


Efter en hel skön vecka i skidbacken tar vi gärna din stugstädning så att du kan komma hem så utvilad som möjligt! Vi går igenom hela ditt hus eller lägenhet och städar den grundligt enligt våra noggranna checklistor. Vi kan även erbjuda tvättservice både under din vistelse och vid din avresan så att du enkelt kan ägna dig åt din skidsemester! Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.