Grusupptagning

När solen tittar fram och snön har smält undan börjar vi städa vägarna från vinterns grus och sand. Vi utför grusupptag med handmaskiner, traktor utrustad med sopvals och med lastmaskin med sanduppsamlare.

Grusupptag - bli av med grus och sand

Markavdelningen sköter den yttre miljön åt privata stugägare, bostadsrättsföreningar samt åt kommersiella kunder. På sommaren kan vi sköta om era trädgårdar och gräsmattor och vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför även mindre markplaneringsjobb. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på, läs mer här.

För att kunna ta upp sanden och gruset måste snö och is vara helt borta från gator, vägar och angränsande ytor. Dessutom bör temperaturen vara över noll grader för att minska risken för halka. Med hjälp av traktorer och maskiner samlar vi upp tonvis med grus varje år. Vi ombesörjer även bortforsling av den uppsamlade sanden till deponi då den innehåller diesel, olja och klassas som miljöfarligt avfall.

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.