Storstäd

En rejäl storstädning känns inte bara härligt, det är dessutom ofta välbehövligt. Luta dig tillbaka och låt oss fixa allt. Vår storstädning är en omfattande städning som kan utföras i både möblerade och omöblerade utrymmen.

Storstädning - så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

Med en storstädning sätter du lite extra guldkant på tillvaron. Vår duktiga städpersonal går igenom hela ditt hus från golv till tak och ser till att du får det riktigt rent, även i vinklar och vrår som lätt kan glömmas bort. Varje hem är unikt, därför anpassar vi såklart städningen efter just dina behov.

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.