Storstäd

En rejäl storstädning är inte bara härligt utan också väldigt välbehövligt, luta dig tillbaka och låt oss fixa allt! Vår storstädning är den mest omfattande städningen som vi har förutom flyttstädningen. Vi utför storstädningen i både möblerade och omöblerade utrymmen.

Storstädning - så funkar det!

Vi på Åre Byservice erbjuder ett omfattande utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden. 


Med en storstädning sätter du en extra guldkant på ditt hem och vår duktiga städpersonal ser till att du får det riktigt rent, även vinklar och vrår som oftast glöms bort! Varje hem är unikt och därför anpassar vi oss efter din önskemål. Under en storstädning går vi igenom hela ditt hus från golv till tak och till skillnad från avresestädningen torkar vi även av lister och karmar och ser till varje liten detalj!


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.