Underhållsplan

Vi har tagit fram vår tjänst för dig som som sitter i styrelsen eller är medlem i en bostadsrättsförening och vill ha en översikt över kommande kostnader för din fastighet. Vi hjälper dig att ta fram en plan som passar dig och din förening!

Vilken underhållsplan passar dig?

En underhållsplan hjälper dig eller din bostadsrättsförening att få större kontroll på era kommande utgifter under en bestämd tid. Vi hjälper dig att dokumentera utvalda delar av er fastigheten och tar sedan fram kostnader för underhåll eller utbyte utifrån tekniska livslängder. Sedan sammanställer vi så att ni får en bild av ungefärliga kostnader år per år. Kostnaden att ta fram en underhållsplan brukar variera och beror på flera faktorer som storleken på din fastighet, vilken dokumentation som finns just nu om storlek, skick samt hur lång tid ni vill att planen ska sträcka sig. Hör av er för mer information och offert. 


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.