Flyttstäd

Att flytta kan vara både tidskrävande och jobbigt, låt våra professionella städare göra din lägenhet eller ditt hus skinande rent och redo för sina nya ägare. Flyttstädningen är vår mest omfattande städning och vi städar grundligt igenom hela ditt boende.

Flyttstädning - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Många av våra städtjänster räknas som hushållsarbete, vilket ger dig som privatperson möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden, läs mer här.

Exempel på sådant som brukar ingå i våra flyttstädningar är grundlig rengöring av alla ytor, samt bakom kylskåp, frys, spis, tvätt- och diskmaskin, men vi är lyhörda för just dina behov och önskemål. När du lämnar bort ditt flyttstäd till oss kan du alltid känna dig trygg!Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.