Flyttstäd

Att flytta kan vara både tidskrävande och jobbigt, låt våra professionella städare göra din lägenhet skinande ren och redo för sina nya ägare. Flyttstädningen är vår mest omfattande städning och vi städar grundligt igenom hela ditt boende!

Flyttstädning - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete, det betyder att du som privatperson har möjlighet att göra RUT-avdrag och därmed betala endast 50% av arbetskostnaden. 


Flyttstädningen är vår allra största städning och även den som tar mest tid att utföra. Under en flyttstädning så rengör vi hela din lägenhet eller hus, vi rengör grundligt alla ytor och dammsuger och moppar samt drar fram kylskåp, frys, spis, tvätt- och diskmaskin och rengör bakom. I flyttstädningen ingår även fönsterputs. När du lämnar bort din flyttstäd till oss kan du alltid känna dig trygg!Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.