Trädfällning

Slyröjning och trädfällning är två saker som kan vara skönt att låta någon med kunskap utföra. Vi kan hjälpa dig att röja enstaka sly partier i din trädgård, men även större ytor som slänter och fält. Trädfällning utför vi efter dina önskemål.

Trädfällning - Så funkar det

Markavdelningen sköter den yttre miljön åt både privata stugägare och bostadsrättsföreningar samt kommersiella kunder. På somrarna kan vi sköta om era, trädgårdar och gräsmattor, vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför alla typer av snöröjning förutom takarbeten. Vi kan även utföra enklare markplanerings jobb samt fräsning av sandlådor. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på. Kontakta oss för ytterligare information.


Vi hjälper dig med alla typer av slyröjning, klippning av buskar och häckar samt fällning av träd. Vår utbildade personal har lång erfarenhet och ett högt säketshetstänkt och ser till så att både din egendom och kringliggande vegetation är skyddad under fällningen. Självklart kan vi ta hand om trädet efter fällningen och om ni önskar att bli av med stubben har vi möjlighet att ta bort med med hjälp av en stubbfräs.

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.