Trädfällning och slyröjning

Trädfällning och slyröjning är två saker som kan vara bra att låta någon med kunskap utföra. Vi hjälper dig att röja enstaka partier i din trädgård, men även större ytor som slänter och fält. När du lämnar bort trädfällning eller slyröjning till oss kan du alltid känna dig trygg!

Trädfällning/Slyröjning - Så funkar det

Markavdelningen sköter den yttre miljön åt privata stugägare, bostadsrättsföreningar samt åt kommersiella kunder. På sommaren kan vi sköta om era trädgårdar och gräsmattor och vi erbjuder även trädfällning. På vintern hjälper vi er med snöröjning och halkbekämpning på vägar, parkeringar och uppfarter. Vi utför även mindre markplaneringsjobb. Många av våra markarbeten kan du göra RUT-avdrag på, läs mer här.

Vi hjälper dig med all typ av slyröjning, klippning av buskar och häckar samt fällning av träd. Vår utbildade personal har lång erfarenhet och ett högt säkerhetstänkt och ser till att både din egendom och kringliggande vegetation är skyddad under fällningen. Självklart kan vi ta hand om trädet efter fällningen och ombesörja bortforsling av stam och ris.

Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.