Kontorsstäd

Vi hjälper dig att hålla ditt kontor rent och snygg för att dina medarbetare och kunder alltid ska trivas! Vi utför alla typer av kontorsstädningar och anpassar oss självklart till era önskemål. Vi städar bland annat kök, pentry samt tömmer papperskorgar.

Kontorsstäd - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi värderar kunskap och professionalism högt och utbildar vårt städteam löpande. Vi är alltid  flexibla med våra kunders önskemål. Alla våra städtjänster räknas som hushållsarbete. Det ger dig som privatperson möjlighet att utföra RUT-avdrag och därmed betala 50% av arbetskostnaden. 


Arbetsmiljön på ditt kontor påverkar alla som vistas på kontoret, oavsett om det är kunder eller anställda, låt oss hjälpa dig att få en fint och harmoniskt kontor där det är lätt att trivas. Vi erbjuder kontorsstädning till alla typer av kontor, och angränsande lokaler. Vi tömmer papperskorgar, dammsugar, städar toaletter, duschar och kök samt utför annan städning efter dina önskemål!  Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.