Kontorsstäd

Ett rent och snyggt kontor bidrar till trivsel för dina medarbetare och kunder! Vi erbjuder kontorsstäd så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. När du lämnar bort ditt kontorsstäd till oss kan du alltid känna dig trygg!

Kontorsstäd - Så funkar det!

Vår städservice erbjuder ett brett utbud av städtjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder personlig service och håller en hög kvalitet på vårt arbete. Vi arbetar efter kundanpassade checklistor för att du som kund alltid ska veta vad som ingår i tjänsten som du har beställt. Vi utbildar vår personal regelbundet och är flexibla med våra kunders önskemål.


Arbetsmiljön på ditt kontor påverkar alla som vistas där oavsett om det är kunder eller anställda, så låt oss hjälpa till att skapa ett fräscht och harmoniskt kontor. Kontorsstäd erbjuds för alla typer av kontor samt för angränsande lokaler. Exempel på sådant som brukar ingå i våra kontorsstädningar är tömning av papperskorgar, dammsugning, städning av toaletter, duschar och kök. Kontakta oss för att samtala om just dina behov.


Hör av dig till oss

Ring, maila eller fyll i formuläret

Vi svarar på alla dina funderingar kring våra tjänster. Ring oss, maila oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.